Liten recap över de senaste dagarna

Tillbaka från evigheten! Jag var i London för en intervju, stannade kvar för lite fritid och kom hem, blev sjuk, för i helvete. Under en kort period möttes jag också till min stora skräck av en helt tom blogg – hade alla inlägg försvunnit? Eller hade jag till slut blivit påkommen, avslöjad, censurerad? Ingen aning, men nu gick det bra igen och allt var på plats.


Jag var alltså i London för att intervjua Arnaud Faeh som är creative director på Carhartt. Han visade sig vara en sotarmössbeklädd supertrevlig fransk streetwearkille med jacka från Comme des Garçons x Laboureur men mer får jag nog inte berätta här eftersom Carhartt har som policy att inte göra intervjuer för internet. Haha, ni hörde rätt. Intervjuer är bara för printmedia. Helt sjukt ju.

I alla fall, det roligaste med intervjun var att Arnaud helt oironiskt använde orden ”dope” och ”whack” för att beskriva saker som var bra respektive dåliga. Som någon Sasha Baron Cohen- eller Killing-karaktär. Kul! (Till exempel, min Our Legacy-kavaj: Dope. Collabs utan hjärta: Whack.)


Jag med Carhartts CD Arnaud Faeh på The Boundarys takterass.

På lördagen var jag ledig och då hann jag med en del shopping (detaljer från Neighborhood-t-shirt och Supreme-chinos ovan) samt hann med att dra förbi Tate för att kolla in Damien Hirst-utställningen. Tyvärr var det för mycket folk för att jag skulle hinna köpa biljett såatte… nästa gång.

* * *

Sen blev jag sjuk. Megatråkig söndag och megatråkig måndag följdes idag av rimligare tisdag så i morgon tar vi tag i livet igen. En lista i punktform över vad jag sysselsatt mig med när det varit synd om mig:

 • Kollat på Twin Peaks.
 • Kollat på Vita huset.
 • Kollat på Breaking bad.
 • Kollat på Veep.
 • Läst halva En man som heter Ove. Heja Fredrik!
 • Druckit kaffe i min nya Real McCoy’s-mugg.
 • Druckit kaffe i min Nelson Mandela-mugg.
 • Förberett mig för att se Page One-dokumentären, Marley och Inside Job (eller vad finansdokun nu heter). Förberett mig skulle kunna betyda att jag laddat hem dem, men skulle lika gärna kunna betyda något annat.
 • Surfat sönder nätet efter en fin vintage-Rolex med pepsi-ring.
 • Städat (nej det var ljug, det har jag inte alls).
 • Mailat folk.
 • Smsat folk.

,
2012-09-11 16:09:59, 2012-09-11 14:09:59

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *