Lite musikfredag

Förra och denna vecka gjorde jag film för Ericsson (ännu en av de många reklam och företagsfilmerna jag gör som ni inte får se). Det var första gången jag jobbade med min vän, rockstjärnan och konsulten Ludwig Bell. Så nervöst att arbeta med någon som man har en kompisrelation med, tänk om han skulle tycka att det jag levererat stinker! Nu blev det inte så, succé.

Foto från inspelningen by Mats, från vänster: Han som inte kan ta en normal bild utan att göra sig till, Ludde, Charlotte.

Och eftersom jag inte får visa filmen jag gjort får ni en musikvideo istället, senaste videon (varning för latexhjärta) från Luddes braiga skiva, gjord av Mats Udd. Ikväll spelar Ludde i Oslo på den där festivalen, om ni skulle råka vara där.

 

,
2011-02-18 11:32:43, 2011-02-18 10:32:43

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *