Lite information om vad som ”gällde” den här helgen bara

Kommer ni ihåg den gången i fredags då jag skulle spela skivor en kort stund med min vän popstjärnan Ludwig Bell? Det gick alldeles strålande tackar som frågar och nu ser det ut som om DJ Välartad och DJ Popgosse har fått ett nytt så kallat gig, men mer om det när planerna så att säga gått i lås (läs när jag har orkat kolla i min kalender och se om jag kan det datumet).

Det orimliga var att jag aldrig spelade fantastiska Sunny Day med Pigbag som jag lovade, så därför lägger jag upp den här så ni kan ta igen diggandet hemma. Dessutom fick jag äntligen spela Juuso Pikanen-mixen på Concretes ”All Day” som vi gillar så mycket. Concretes-Lisa (tillika bloggkollega) länkade upp självaste låten på det här viset, för er fina människor som vill ladda hem den.

I övrigt, följande filmer har jag sett den här helgen: The Game (omsett), Identity (omsett), How To Train Your Dragon (3,5 Johah Hill av 5 Jay Baruchel), Little Fockers (1,5 söndagar av 5 deppiga gay-skämt).

Följande oväntade plagg hade jag på mig idag: Grå luvtröja.

Nåväl, här kommer Youtubeklippen:

,
2011-04-10 20:57:26, 2011-04-10 18:57:26

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *