Lista: Skämtformer vi saknar, eller?

Back in the days skämtade man lite annorlunda. Det var bättre förr… nej, jag vet inte det jag.

Åhnej, Bellman har återigen limmat fast handen i ett C-ackord. Classic Bellman.

* * *

1.

HEN HETER NN MEN VI KALLAR HENNE NN FÖR HEN ÄR SÅ […]

Exempel:

Hon heter Berit men vi kallar henne Beirut för hon är så jävla bombad.

Hon heter Linda men vi kallar henne Cylinda för hon ser ut som ett kylskåp hahaha. (Okej den sista hittade jag just på.)

 

2.

ALLA BARNEN

Exempel:

Alla barnen gick på toa utom Allan, han sket i brallan.

Alla barnen var kära i Agnetha Fältskog utom Kalle Moraeus, han var kär i Björn Ulvaeus. (Jepp, den andra var ånyo påhittad. Av mig. Och varken korrekt eller särskilt rolig. Deal with it!)

 

3.

BELLMAN

Exempel:

Bellman satt på en brygga och åt en macka. Då kom en polis och varnade honom: ”Det är förbjudet att äta på bryggan.” Varpå Bellman svarade: ”Jag äter inte på bryggan, jag äter på mackan.”

Bellman satt och tuggade på en läsplatta som han strött krossade nötter på och pressat lite lime över när en kompis frågade: ”Vafan äter du på läsplattan för?” varpå Bellman svarade: ”Det är en iPad Thai.” (Ehhhh… ni börjar fatta nu att jag tänker hitta på ett eget skämt efter varje va och att de blir sämre och sämre, ja sånt är livet.)

 

4.

EN MAN GÅR IN PÅ EN BAR

Exempel:

En man går in på en bar, han ser deprimerad ut. Bartendern frågar: ”Hur är det med dig?” och mannen svarar: ”Inget bra, jag bråkade med min fru och hon sa att hon inte skulle prata med mig på en månad. Och det var en månad sen.”

Två invandrarkillar går in på en bar. Nej det var bara ett skämt de blir nekade i dörren, den ena ser ”lite för berusad ut”. (Social commentary by Hurtig.)

Bonus: En man går in i en bar. ”AjsomFAAN! Helvete, jag gick in i en bar.”

 ,
2014-05-08 07:25:45, 2014-05-08 05:25:45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *