Läsarfråga: Grejer i Johans hår

Gordon: Hei Johan. Vilket hårprodukt(er) använder du? Tack.

Svar: Hei hei Gordon! Är det du som är den fiktiva målvaktslegenden Gordon Stewart från Buster? Med efternamn som uttalas så som en 7-åring som inte kan engelska skulle göra? Som jag älskade typ över allt annat när jag var liten? Och ritade varje dag? Som lärde din son Rick ”Arvtagaren” Stewart hur man vände i luften och räddade en straff fast man först kastade sig åt fel håll?

Sjukt kul i sådana fall.

Jag har länge kört med ett och samma hårgrejs: Wella Shockwaves Go Matt Clay som finns på vissa livsmedelskedjor(!) och kostar under femtiolappen. Ger en formbar men ändå väldigt torr look. Orimligt bra, men nu är det så. Har på senare tid adderat två saker till hårarsenalen: ett sorts formspray som heter American Crew Classic Alternator som jag sprayar på bångstyriga strån och ett torrschampo från Proffs som är brunfärgat och fräschar upp min frilla utan att göra mig mer gråhårig. Nu vet du!

Jag provar en ny frisyr. Hårtestar.,
2013-10-15 17:06:26, 2013-10-15 15:06:26

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *