Kul med praktikant, del I

Jag har glömt att berätta – jag har blivit med praktikant!

Min första egna praktikant, som är här bara för att hjälpa mig med mina arbetsuppgifter. Noah heter han.

Det känns stort, äntligen har jag någon att dela med mig av alla mina livserfarenheter till, någon som jag kan sätta in i de många intressanta och komplexa aspekterna av att vara webbredaktör, filmproducent och modeskribent. En person att lära upp – som också kan ge mig avlastning när det gäller de många komplicerade delarna av mitt jobb.

Igår bad jag honom till exempel att scanna hundratals specifika sidor från gamla Café-nummer, skriva ut dem och sortera papprena – först månadsvis och sedan i omvänd kronologisk ordning.

Och när han kom med den färdiga jättebunten slängde jag alltsammans i papperskorgen.

Vad ska vi hitta på resten av veckan? Någon som har några idéer?,
2013-04-10 12:31:03, 2013-04-10 10:31:03

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *