Köp genast en grå jeansjacka!

Så här glad var jag förra veckan när jag hade på mig min nya jeansjacka för första gången. Den är perfekt blekgrå, har snygga guldiga knappar och superfina små pärlor vid manschetterna (som jag misstänker att ett litet japanskt barn har pillat dit). Men framförallt har den en smal och bra passform och smalt skurna ärmar.

Just ärmarna är något som ofta stör mig på jeansjackor, de är alltid för luftiga, bara för att guldgrävarna förr i tiden hade megaarmar tänker jag. Och möjligen är det så att jag behöver mosa vidare med mina chins men tills dess är jag glad att Neighborhood tänkte på mig när de gjorde denna jacka.

Vad jag ville säga var att just en grå jeansjacka (eller en svart om du älskar svart och hatar grått) känns helt perfekt att ha nu i höst. Än så länge bara, och så småningom under en rock. Grymt när du inte pallar ha kavaj över din t-shirt men ändå vill vara lite fin. Just grå och svart ser bra mycket mer uppklätt ut än en jeansjacka i indigoblått, av någon anledning.

Eller vad säger ni? Jag kanske har tokfel, men känns det inte som en jeansjackehöst?,
2013-09-05 18:02:28, 2013-09-05 16:02:28

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *