Klicka gilla för tramsets skull

Här sitter jag och knåpar i flera minuter med att klistra på Alber Elbaz huvud på Albert och Herbert-boxen för att i en bild presentera vad jag tycker är septembers roligaste trams för er. Och så får jag bara tre gilla-klickningar på en hel dag! Jag börjar fundera på om ni verkligen är värda sådant här tramsguld som jag ändå levererar.

Kan ni inte bara stilla min oro och klicka på gilla?

Så jag vet om jag är på rätt spår här inför morgondagens bloggkonferens på Riche om inte annat.

Alltså: Du tittar på bilden och klickar på gilla = jag blir glad. Du tittar på bilden och klickar inte gilla utan googlar lite sköna gubbkläder = du ger mig ett digitalt slag i magen och internetbrottar ner mig. Välj du.

,
2010-09-06 20:05:56, 2010-09-06 18:05:56

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *