Johan skriver skämt om Ingvar Kamprad

För nytillkomna läsare är det nog på sin plats med en introduktion av detta lilla filmstycke.

Jag har alltså hittat på den här lilla idén om ”Extrainsatt presskonferens” som går ut på att oombedd företräda aktuella mediepersoner varpå roligt uppstår. Och SVT Humor vill sända! (Helt sjukt jag vet).

Till exempel Ingvar Kamprad här:

Sedan kan man klicka sig in på SVT Humor och titta på de andra som jag gjorde tillsammans med Great Works i våras.

Den om Kungen och Millenium-trilogin tycker jag är rolig fortfarande.

Det ENDA problemet är att det försvinner massa roliga skämt på vägen, inte alltid för att de är onda, hemska och omöjliga att publicera, utan lika ofta för att skämt-ägaren tappar uppmärksamheten en sekund och någon byter ut skämtet mot sitt egna. Eller jag vet inte, men snart tänkte jag publicera bonusmaterial här i form av ett skämt som inte kom med i filmen ovan. Nu vet ni, så kan ni ladda hela lunchen.,
2011-09-16 12:06:06, 2011-09-16 10:06:06

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *