Johan Hurtigs årslista 2011

Kan jag vara sist ut med att sammanfatta förra året nu? Bra. Här följer i så fall en högst personlig uppräkning av vad som gällde förra året. Komprimerat och upplagt för fortsatta efterforskningar. (Och ja, visst är en del saker betydligt äldre, men än sen då?)

Tv och film: Homeland, Louie, Men of a certain age, Desperate Housewives, Portlandia, Curb your enthusiasm, Big bang theory, Kung fu panda 2, Super 8, Midnight in Paris, Hanna, alla Harry Potter, Moneyball, Tintin.

* * *

Musik och mode: Nebraska »Displacement«, Modeselektor – Berlin, Daft Punk – Drive Unreleased 1994, Ginz – Boss, T-Pain ft. Chris Brown – Best Love Song, Sister Charmain – The Body, Blawan – Getting Me Down, Zomby, Drop Out Orchestra, »Turtleduvs«, Super Value Edits, Burial »Street halo«, Daniel Bortz, Bon Iver – Skinny love (Das Kapital rerun), Charles Bradley – The world (is going up in flames), Carole King – Will you love me tomorrow, SoulParlor – Real (Opolopo dub fix), CFCF – Cometrue (D’eon remix), J Boog »Let’s do it again«, Jacques Greene – What U R, T.P. Orchestre Poly-Rythmo – Avoun Doupou Me Douga, Girls – Honey Bunny, Stolen Voices – Jean 1, Nicholas, George Benson – Whats on your mind (Soho808 something’s going on edit), Busy Signal – The Gambler, Visvim Skagway, Beams+ navy blazer, Nike Gyakusou 4/5 length pant, LVC 605.,
2012-01-17 12:47:32, 2012-01-17 11:47:32

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *