Johan Hurtig: The lost tapes

Noterar att alla riktiga Cafémedarbetare är på konferens på Berns idag. Jag är som ni vet inte riktig på något vis och har inget att säga till om, och har spenderat förmiddagen med att jobba (nog så effektivt) från sängen. När detta skrivs har jag både byxor och skjorta på mig, samt ordnad frisyr. För att manifestera min avsaknad av makt på tidningen såväl som sajten publicerar jag härmed ett urval av förslag som förkastats av ”de riktiga”. Eller förkastats, jag är inte säker på att de ens tagit dem till sig.

Kylén möter Kihlen – en uppsluppen intervju där redaktionschefen Markus Kylén frågar ut Oskar Linnros.

Kylén möter Sissela Kyle – en uppsluppen intervju med Sissela Kyle, av Markus Kylén.

Kylén möter chilenska gruvoffer – en, ja ni förstår.

Dokument: Sigvard Marjasin – vad gör han nu? (Alternativ titel: Loranga, Dartanjang och Marjasin)

Specialbilaga om jeans, helt i 23-ouncig denim. Fatta du kommer inte kunna bläddra i den jäveln!

Byta namn till Our Legacy-journalen, sparka alla och gör mig till enväldig redaktör. At-large.

Utvikningsbild på Jan Gradvall, ”japp vi klär av honom också”.

Modespecial: Dödsruna över double monkstraps. ”Hej då dubbla monkstraps!” kan den heta.

Något om sociala medier.

Crampa testar allt – en serie reportage där Jonas Cramby provar sig igenom Folkuniversitets katalog.

Skicka mig till valfri destination där det är varmt och härligt så ska ni se att jag hittar lite sköna personligheter att skriva ihop ett skönt ”knäck” om.

,
2010-10-11 12:43:30, 2010-10-11 10:43:30

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *