Johan Hurtig – en strukturerad hippie

I förmiddags var jag med i P3 Populär och pratade om skor. Så roligt, och aningen annorlunda mot när jag och min vän Jacob gjorde studentradioprogrammet Uts Uts (Topplistan: Jamaicanska artister som heter något med ”Banton”).

Härliga och proffsiga Tara Moshizi tog väl hand om oss. Den andra gästen var supertrevliga Cecilia Blankens och om teknikens gudar vill så kan du här lyssna på när hon tolkar min personlighet utifrån mina skor. Roligt!

Provade en ny stylingprodukt till håret imorse men den hade ingen effekt alls och det är därför det ser ut som att jag har pappa-i-sitcom-frisyr. Skon jag håller i är en blå fin mockavariant från Mark McNairy New Amsterdam.,
2011-09-12 14:00:18, 2011-09-12 12:00:18

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *