Inte lugnt Johan men vad ska man göra.

Så här tomt har här inte varit sedan aldrig. Och det är ju tråkigt förstås. Jag har suttit uppe apsent två nätter i sträck (nu är klockan 4:40) och hållit på med det här ”skriva”. Alltså någon annanstans än här. Riktiga finartiklar till riktig tidning som man kan hålla i. Oj oj vad viktiga grejer. Och då har jag inte riktigt orkat med att leverera ens något halvhjärtat här.

Det har också varit en helg där många andras känslor har kommit till uttryck i text, så på det viset har ni nog klarat er alldeles utmärkt utan just mina ord.

”Hur trivs du med att vara journalist då?” ”Jo det är så himla mycket skrivande bara men annars är det okej. Innan och efter skrivandet är det riktigt kul!” Viktigt viktigt. Nu måste jag duscha och sova och förhoppningsvis kan jag lägga upp en bild på mig i kostym imorgon som ni kan titta på, och skriva en liten aktuell episod ur LIVET som ni kan läsa. Godnatt!,
2011-07-26 04:47:59, 2011-07-26 02:47:59

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *