Imorgon är det fredag och då blir det psssccchhivspelningtt för min del.

Imorgon ska jag avlägga ett första besök på det här Slakthuset och jag ska göra det för att spela skivor. Succé! Kommer ni då alla? Bra bra. Jag ska spela tillsammans med min nya och bättre DJ-hälft DJ Råsunda (också känd som popstjärnan Ludwig Bell) och DJ Kollektivtrafik aka Jerry Boman som jag inte spelat med tidigare, så det kan ju bli spännande. Vi spelar 22-03, det finns alltså gott om tid för mig till autografskrivande och allt det där, men ta med pennor är ni snälla.

Vad säger ni om att jag spelar DJ On ”I Can Be Free” 300 gånger i rad? Vore kul ju. Sedan är det gratis innan 22 och än så länge har jag ingen vän som bett mig om lista, så det kanske kan funka, vad vet jag.

,
2011-05-05 23:28:14, 2011-05-05 21:28:14

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *