Hoppsan! Jag råkade visst ge ett modepris till mig själv bara sådär.

Idag delar vi ut Cafés stora modepris till superduktiga designers och välklädda personer av alla de slag. Det kan man läsa om här, här och dessutom här. I en sådan modemedieorkan är det väl knappast någon som märker om jag fuskar in en extra utmärkelse – och ger den till mig själv, eller?

Nä, så får det bli. Årets bäst klädda bloggare i mode- och tramskategorin är… jag själv! Stort grattis till mig, tack ska jag ha.


När jag mottog det påhittade diplomet av luft hade jag på mig följande outfit: Mörkgrå ullkostym från Uniqlo, grå t-shirt från American Apparel, mina nya asagrymma och limiterade Nike Free Inneva Woven och en supermjuk halsduk från Missoni. Nu är det jag som kastar mig hem och byter om till kvällens stora fest.

,
2012-09-26 16:34:55, 2012-09-26 14:34:55

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *