Hjälp en läsare: New York-tips!

Fråga: Hejsan! Jag har sedan 2 månader tillbaka bott i New York, närmare bestämt Upper east side. Därav frågan på prisvärda, fantastiska och alldeles alldeles underbar secondhand tips! Vad jag är ute efter är kort och gott allt! Club-bläsers, kostymbyxor, Skor i alla dess former (Speciellt Brouges), Scarves och accessoarer. Tack på förhand!

Svar: Kul, jag vill också bo i New York. Har inte varit där på länge och är alldeles för dåligt bevandrad när det gäller aktuella vintagebutiker. Men det måste ju vara massa andra läsare som har blykoll, eller i alla fall har något litet tips. När vi ändå är igång – dela med er av era bästa NY-tips i kommentarsfältet, vintageaffärer eller bara en cool bar/butik/deli/osv. Kör!,
2014-01-23 17:28:43, 2014-01-23 16:28:43

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *