Hipphetsjulkalendern lucka 3

Hej, nu är det inte alls måndag som det känns, som människorna runt omkring dig tror och som kalendern visar. Det är lördag. Annars skulle jag ju inte publicera lucka 3 för er ju? Jag kan ju inte ha försummat en så viktig grej, nä precis.

Så nu när vi vet det – plånbok! En plånbok ska man ha och det händer ofta att försigkomna släktingar vågar köpa en sådan som present, med varierande resultat. Jag tycker därför att ni kan skicka länken med detta inlägget till alla ni känner så hjälper jag er.

Hej [släkting]!

______________(fyll i ditt namn här) skulle bli jätteglad för den här plånboken från Beams +.

Lite dyr? Ja det är klart men nog tycker du väldigt mycket om _______________ ändå? Mer än _______________ och den jobbige lille ________________ i alla fall väl?

Okej, jag är medveten om att inlägget har spårat ur men tipset är färdigt så ni kan väl låta mig hållas. Avslutar med en föräldramöteklassiker:

Ja, vi kommer ____ st kaffe och _____ st thé.

Thé!,
2011-12-05 17:20:02, 2011-12-05 16:20:02

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *