Hipphetsjulkalendern lucka 21-24 sen får det vara nog med den här jobbiga listan

Signaturen Johannes: ”Haru semester?”

Eh, ja visserligen har jag haft det men som en vis man som jag just hittade på sa till mig en gång – internet sover aldrig. Fy Johan alltså. Tror mycket beror på den farliga och klassiska kombinationen massor med julmat och att ha en hipphetsjulkalender som man är trött på. Det är nog därför det inte hänt så mycket här.

Vad annat göra än att raska undan den här kalendern med fyra starka köpsignaler och sedan gå vidare i livet? Precis. Här kommer de sista luckorna och även om det var ett tag sedan det var innan jul så har jag slutfört min hipphetsjulkalender! Omåttligt stolt.


En av de bästa LVC-modellerna – OBS att dessa är sydda av Cone denim! Levi’s Vintage Clothing, 1539 kronor.


Jag vet,  jag syr på en liten manchestertygficka på bröstet så kommer han Johan blir alldeles tokig av cravings, fast det är en rätt vanlig vit t-shirt. Visvim, 145 pund.

Alla japanska gamla tanter har en sådan här. Lovar! Head Porter, 87,50 euro.


En modskjorta! I modrutor! Fast flera varv runt, via Japan! Ni fattar, det blir inte mer medvetet vanligt än så här. Sophnet, 209 euro.,
2012-01-02 12:08:32, 2012-01-02 11:08:32

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *