Hipphetsjulkalender! Gökboetmössan!

Han lever!

I nya numret av papperstidningen tipsar jag om vad jag kallar ”Gökboetmössan” – för den som inte är sugen på att ha den något uttjatade varianten ”upprullad hipstermössa” men ändå vill vara varm om huvudet. Så får jag ett läsarmail från en kille som undrar var man köper denna Gökboetmössa, han har letat utan framgång.

Då passar jag på att lansera Hipphetsjulkalendern! Som ni kanske förstår av namnet kommer jag varje dag fram till jul komma med ett klappförslag som lämpar sig till personer som vill känna sig lite hippa. För den som nöjer sig med en normal modegrad (och kan tänka sig att köpa saker som inte är tillverkade av en liten japansk farbror) har Julia en adventskalender med tips för båda könen. Fiffigt! Fördelen med Julias kalender är också att hon är betydligt mer pålitlig, det finns viss risk att Hipphetsjulkalendern inte orkar ta sig förbi lucia men vi sätter igång och ser vad som händer.

Hur eller hur (som vi smålänningar säger) – i hipphetslucka nummer ett finner vi den japansktillverkade Gökboetmössan från Buzz Rickson’s, som man köper hem via nätet på den här länken. Bor man i Stockholm kan man titta in hos Mr. Mudd & Mr. Gold och se om de har några inne. Det finns webshop där också för den delen – och det verkar billigare där, så…

Hipphetskalenderns lucka nummer 1 är nu öppnad, slut på inlägget här.


Jack Nicholson blev så glad av Hipphetsjulkalendern att han firade med dubbla kragar.,
2011-12-01 12:31:38, 2011-12-01 11:31:38

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *