Heritage & Jubileum – folkrörelsen för tramsets bevarande fyller ett år

För ganska precis ett år sedan slog jag ner mina bropålar i tramsets tecken i den bördiga bloggmyllan på Aftonbladet och Sofis Mode. Sedan dess har jag flyttat hit där min oerhört unkna och grabbiga stil passar bättre, men ett jubileum är ett jubileum och ska uppmärksammas. Kanske vore på sin plats med någon typ av summering, men tills vidare nöjer jag mig med att återpublicera några av de första alstren jag under eget namn bidrog med till internet.

Klicka här för att se inlägget på originalplats.

Tänkbar dialog

– Hur gick det med den där tjejen du stod med igår?
– Jo men vi gick hem ihop, det gjorde vi ju.
– Därja, hur var det då? Sexet alltså?
– Alltså, det var… sådär.
– Sådär?
– Ja, lite av en flopp faktiskt.
– En flopp? Skulle man kunna säga att det var en…
Ja ni fattar, här kommer Jan Helin in och bryter av tramset.

,
2010-11-29 13:07:45, 2010-11-29 12:07:45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *