Hej Kalmar!

Idag har jag haft en så tråkig dag att det inte är någon idé att försöka ljuga ihop något ens. Jobbat framför datorn, ätit en tonfiskpizza och jobbat lite till. Glamour. Imorgon åker jag till Kalmar för att klippa band, lite mer glamour. Kalmar kommun lanserar en ny evenemangskalender/webbplats och då hyr man helt sonika in det modernaste och kändaste man han (som inte spelar i Kalmar FF då) och jag är förstås inte sen att tacka ja. Alla mina många fans i Kalmar är alltså välkomna till Byttan imorgon där jag är lite Magnus Hedman, minglar och dessutom spelar skivor. Oklart vad jag kommer spela för den Swedish House Mafia-törstande publiken, men det blir väl i trakterna av Walter Gibbons, Best Trick Version, Nolan Porter och DJ Nature. Vi ses!

,
2010-10-21 22:11:47, 2010-10-21 20:11:47

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *