Hej där

Nu är jag på plats vid mitt skrivbord på Caféredaktionen, allt går hur bra som helst.

LJUG! Webbredaktören kan inte logga in.

Lösning på detta?

Ta upp min egna dator, rynka pannan som om jag ska göra något viktigt jag precis kom på, och skriva dessa rader. Du läser i detta nu en motsvarighet till att låtsasprata i telefon när man står och väntar på någon och inte vill se ensam ut. Det händer just nu! Alldeles live nonsensskrivning! Rakt ut i etern till ingen nytta! Jag sitter bara här och tar upp värdefullt utrymme på internet.

Ni får ursäkta mig, såhär kan vi inte hålla på.

Jag får sluta med det här omedelbart och ta upp telefonen istället, skicka några låtsassms.,
2011-09-05 09:29:17, 2011-09-05 07:29:17

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *