Gubbvaktning: Störande byggställning

NAÄE, det är inte möjligt detta.

Då har vi haft vår i cirkus en halv dag och man ser fram emot att börja stå vid sitt fönster och hålla koll på grannskapet med sitt kaffe om förmiddagarna, och då börjar det. Då behagar tydligen 67:an sätta igång en omfattande fasadrenovering och smäller upp en byggnadsställning som förstör precis allting. Jag blir så trött. Förbannad! De förstör ju allt! JA PRECIS ALLTING! VA FAAAN!

Hur kan de bara få göra så här? Behöver de inte inhämta något samtycke från min sida? Jag blir upprörd! SÄGER NI ATT JAG SKA BEHÖVA STÅ UT MED DEN HÄR SKITEN HELA VÅREN ELLER? ÄR DET DET NI SÄGER? JAG BLIR SÅ SATANS FÖRBANNAD PÅ ATT DET SKA HÅLLAS PÅ SÅ HÄR HELA JÄVLA

Puh, hu, tänk på hjärtat, blodtrycket, långsamma andetag. Nu spänner det över bröstkorgen igen, måste ta stöd mot väggen. Djupt andetag. Oj nu ser jag lite suddigt, lugn och fin, andas. Sakta sakta nu.

Nu lugnar det sig, förbannat också, vill de ta död på mig eller vad är det frågan om.

Jag begriper bara inte hur de kan få för sig att förstöra min fikautsikt på det här viset, och hur det kan vara helt i sin ordning med gud, kommun och helvete. Jag begriper inte vad världen vill mig. VAD HAR JAG GJORT ER VA? VA?

Nu sticker det igen, andas lugnt och ta sig samman nu.

Lugna ner sig, det måste finnas något jag kan göra åt detta. Nu är det jag som sätter mig vid skrivmaskinen och författar ett antal upprörda insändare med olika avsändare. Det är rätt och lagom det. Rätt åt er.

DET KAN NI HA ERA JÄVLAR HÖR NI DET?

,
2011-04-15 14:28:37, 2011-04-15 12:28:37

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *