Galaoutfit och sweatshirt-tips


Den här optimalt gråmelerade sweatshirten är från Levi’s Vintage Collections vårkollektion och den hittade jag i moderummet häromdagen. Var tvungen att prova så nu kan jag rekommendera både utseende och passform. Made in Portugal.


Sedan har några av er undrat vad jag hade på mig på Elle-galan. Tanken var att hålla sig borta från fluga och sticka ut med bibehållen vanlighet. Plus ett visst budgettänk eftersom jag sällan har anledning att bära smoking. Det resulterade i en mörkblå sammetskavaj från H&M, vit skjorta från J Lindeberg, uppsydda mörkblå kostymbyxor, mörkblå strumpor i sidenblandning från Bleu Forêt och söta små oxblodsröda tasselloafers från Johnston & Murphy.

(Kul att jag börjar få till en identisk pose på mina bilder dessutom.),
2012-01-20 17:04:23, 2012-01-20 16:04:23

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *