Förslag på innehåll

Jag besökte Kåken och Riche med min vän Ilka Kasutti igår. Som vanligt blev det ett par affärsidéer som aldrig sjösätts och mycket trams. Dessutom en mängd förslag på fasta avdelningar och inlägg som jag ska skriva här. Följande anteckning hittade jag i mobilen, med felstavningar och allt. (Man kan tydligt se hur idéerna påverkas av ölintaget):

Veckans kändisoufit
Veckans Japan
Veckans made in the USA
Saker jag säger inne i huvudet
Tv
Musik
Maja bredverg, inlägg från 31 maj
Strage mot wirfält
Lindström mot wirfält
Långkoftan och andra grabsterplagg
SCB namnstatistik – kuk och ligga + senast sökta
Veckans påhittade Berlusconicitat

Det känns rätt bra idag också. Vad tycker ni? Skriv en kommentar med förslag om ni vill, vi kan ju inte bara gubbvakta resten av livet. Eller?

,
2010-11-19 12:01:05, 2010-11-19 11:01:05

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *