Fina grejer från modeveckan, del 1

Jag inledde visningsspringandet med Altewai.Saome som hade med en del herrplagg, bland annat en fin, matig och rejält tilltagen överrock. Största behållningen därifrån var kanske ändå låtlistan, eller vad sägs om: Dr. Octagon, Dizzee Rascal, Nas, Gang Starr och finast av allt – Rakim ”Guess who’s back”.


Filippa K fastnade jag för den här minimalistiska skinnjackan med helt råa kanter.Whyred visade som vanligt på Liljevalchs konsthall. Roland Hjort hälsade välkommen, och det som stack ut var snygga lite grönskimrande lackloafers – med tassels och utan.


V Ave Shoe Repair visade en hårt skuren svart kollektion. Mest utmärkande där var väskorna (varav minst en i päls) och ett sorts kamouflagemönster som fick mig att tänka på lite gammal hederlig Londontechno, eller jungle rentav.

,
2012-01-30 18:04:21, 2012-01-30 17:04:21

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *