Festivaloutfits och frisyr i varierande höjd

Nu är det skrämmande tydligt för mig själv att min frisyr fungerar som en klocka. Rimligt låg frisyr: lunchtid. Lite högre frisyr: eftermiddag. Orimligt hög och smått rufsig frisyr: natt. Tänk vad man lär sig.

I alla fall, här kommer ett outfituppsamlingsheat från helgen som gick.


Mörkgrön t-shirt i kashmirblandning från Adam Kimmel, ton-i-ton-prickiga(!) byxor från Beams+ och Vans-dojjor.


Alltså den här posen. Vad ska jag säga, jag ser ju också hur det ser ut. Tänkte nog att jag skulle se lite smal och cool ut och så blev det bara dumt. Det är alltså inte ironiskt hur gärna jag än vill hävda det. Men, jag fick ta rätt mycket hetta för bilden redan i Göteborg, bara så ni vet. Försök vara snälla. T-shirt från Kapital, kavaj och pyjamasbyxa från Our Legacy, skor från Converse.


DJ Koncentrerad. Eller sover han? Är han död? Hoppas inte!


Okej, här är klockan ganska mycket uppenbarligen. T-shirt i kashmirblandning från Adam Kimmel (typ mjukaste jag haft på mig), kavaj från Barena och knasbrallor från Our Legacy. Solglasögon från Persol.


Samma outfit, lite tidigare.


Två sekunder innan mitt iPhonebatteri dog tror jag. Jäkla bra bild. Kavaj från Beams+, skjorta från Thom Browne och jeans från Levi’s Vintage.


T-shirt från A Bathing Ape, solglasögon från Ray Ban.


Mark: Stockholms tunnelbana.,
2012-08-14 17:10:05, 2012-08-14 15:10:05

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *