Ett knippe länkar för dig som fuskjobbar

Halloj! Jag har kommit på en grej: När jag är här inne och skriver/tramsar så jobbar jag, men alla ni andra sköningar som är inne och kikar, ni måste antingen ha rast eller ledigt eller något sånt – eller så fuskjobbar ni!

Spännande, jag blir alldeles pirrig bara av att tänka mig hur ni kanske har ett viktigt jobbfönster uppe på skärmen och liksom smyger undan mig bakom eller vid sidan och bara jobb jobb jobb fast det egentligen är fusk fusk fusk.

Nåväl, det kan ju vara våran hemlighet. (Obs, note till stavningsfascister – det är en referens till en fin gammal guilty pleasure-låt.)

Hur som helst så tänkte jag ge er fuskjobbare lite matnyttigt se-lyssna-lär-godis att ta del av. Varsågoda:

1.

För den Bape-intresserade så har märket någon sorts 20-årsjubileumssida där det dyker upp intervjuer med massa roligt folk. Helt orimlig siddesign men följ länken och lycka till med navigeringen.

2.

Vi måste våga ta debatten om Fred Perrys senaste japanska collab-serie. Visvim syr på en helt slumpmässig ficka på en vanlig pikétröja och lyckas ÄNDÅ prestera det snyggaste (minst hemska) plagget. Kolor slår på stor med någon sorts metallicspandexsid-detalj och tryckt halsband OCH tryckt text. Är nog läge att starta ett Facebook-upprop inför releasen, om inte till och med samlas och bilda mänsklig mur (det var ett tag sedan).

Fred Perry x Visvim – nja va?

Fred Perry x Kolor – eeeehh nej tack.

3.

Daft Punk släpper teaserintervjuer inför nya albumet – först ut är Giorgio Moroder.

Men den där har ju varit uppe länge säger du. Jaha, men den roliga mikrofon-anekdoten drog han redan för ett år sedan!

4.

Jag hånade ju Casios Margiela-klocka lite förra veckan. Men då får man väl också ta på sig journalist-fotovästen och lyfta fram något bra också. Den här är gjord med leksaksföretaget (alltså, David Sundin-leksaker) Medicom och fin på riktigt. Plus att den lilla lampan blir en smiley.

5.

Och eftersom jag är en mycket enkel man som i helgen kom i kontakt med gamla internet igen måste jag dela med mig av denna väldigt roliga film. Förlåt mig, men jag skrattar så jag gråter varje gång jag tittar.

http://www.youtube.com/watch?v=p1UvxxYIv3U,
2013-04-08 17:23:25, 2013-04-08 15:23:25

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *