Erik Bjerkesjö levererade på modeveckapremiären

Bloggen, möt Erik Bjerkesjö. Han hörde till det finaste och mest intressanta av det jag såg på modeveckan och är en ny bekantskap för mig. Från Sverige men med italiensk produktion levererade han en fantastiskt välgjord kollektion, inklusive skor. Ofta när man sitter där på visningarna och det är raketer, hög musik och blinkande lampor (gubbe much?) kan man liksom inte utvärdera hantverket och kvaliteten – och det är väl därför märken som fokuserar mycket på det ofta har presentationer också/istället. Men när det gällde just Bjerkesjö kändes det lång väg hur välgjort allt var. Snyggt och visuellt, absolut, men framförallt en stark kvalitetsvibb. Kolla in några av de finaste grejerna nedan.

,
2013-08-29 14:11:12, 2013-08-29 12:11:12

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *