En liten film om pepp!

Nu har jag råkat PR-hora lite, ojjagmenarbjuditpåmigsjälvfördetärbraattsynas! JC frågade vad PEPP är för mig och då skrev jag detta:

Det är att ta sig an något med naiv förtjusning, att kasta sig med huvudet före utan eftertanke, att bara göra det. Det är att släppa ballongen så den flyger iväg, att haka på, att köra. Pepp är utropstecken! Att vara lite omoget spontan, inte analysera, inte överväga eller planera. Att reagera i stunden. Infall! Sommardagen som bara försvann i ett moln av kul. Eller kanske till och med strax innan den där sommardagen.
Det är att springa jättejättefort!

Utifrån detta gjorde JC en liten filmtolkning. Titta på den:

,
2010-08-25 21:03:50, 2010-08-25 19:03:50

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *