Digital frontrow på NY Fashion Week

Alla kan vi ju inte flyga jorden runt och gå på modevisningar. Men den som inte är bjuden på Tommy Hilfigers visningar på New York Fashion Week behöver inte deppa, både herr och damvisningen går nämligen att livestreama från märkets Facebooksida. Klicka här så kommer du dit.

Herrvisningen går klockan 23:15 fredag kväll svensk tid och damvisningen klockan 02:00 natten till söndag. Håll extra utkik efter modechef Daniel som är på plats, och håll koll på hans blogg för bildrapport.

***EDIT: Eftersom den ursprungliga (tecknade) bilden länkade till en som automatiskt byttes ut mot ett foto från visningen har jag ändrat till fotot som nu ligger där. /Johan,
2011-09-09 14:02:01, 2011-09-09 12:02:01

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *