Det började som ett oskyldigt ordskämt

Det här är lite svårt att förklara. Jag tror att det är en sån där sak som gör att man antingen fnissar för sig själv eller bara skakar på huvudet och inte tycker det är alls skoj.

Tillsammans med min vän Leo började jag för några år sedan ha väldigt roligt åt likheten mellan skådespelaren Kim Sulockis efternamn och sifferpusslet sudoku. Mer än så blev det aldrig, även om jag nämnde det i det här gamla lustighetsinlägget och tagg-hintade i detta.

Men så idag aktualiserades skojigheten igen när oklanderliga Jonas Adner twittrade så här:

Ja och vad ska man säga, det ena ledde till det andra och här kan jag nu dela med mig av världens första pussel baserat på Kim Sulocki. Håll till godo. Kanske kan ni skriva ut bilden och sätta upp någonstans, jag vet verkligen inte. Kanske borde jag bara be om ursäkt till er alla.

,
2012-03-23 15:17:35, 2012-03-23 14:17:35

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *