De första 90 dagarna, dag 5-9:

”Sen blev det vardagar som bara kom och gick. Inte visste dom då att det var livet som dom fick.” som Peter LeMarc så fint skaldar strax innan han börjar rimma ”bort” med ”fagott” eller hur det nu är.

Tystnaden här när det gäller min lilla bloggserie De första nittio dagarna kan man tolka ut till två slutsatser.

1. Jag har lättare att sätta igång små bloggföljetonger än att hålla igång dem.

2. Jag har inte uträttat så mycket av värde på jobbet sedan i torsdags.

Och eftersom båda sorgligt nog är sanna är det på sin plats att jag skriver några rader om vad jag trots allt sysslat med för att på så sätt komma på banan igen med serien.

Jag har: Träffat Jonas Cramby och blivit bjuden på kaffe! Träffat Jan Gradvall och bjudit honom på kaffe! Och gett honom mitt gamla fanzine 1981! Jag har också skrivit och lagt upp alla puffar och artiklar på startsidan, det är konkret arbete det. Mindre konkret är de många möten jag haft gällande avstämning, planering och i pipeline. Men det är ju kul att prata och dricka kaffe. Kanske kan det också vara så att jag gjort lite saker som är hemliga för er under dessa dagar, saker som avslöjas framöver. Kanske alltså.

Och just ja, jag har precis photoshoppat in ett rött kryss över Oskar Linnros (eller ja, en bild av honom). Varför jag gjort det ser ni snart på cafe.se.,
2011-09-13 12:21:59, 2011-09-13 10:21:59

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *