De första 90 dagarna, dag 2

Ett inlägg är ingen gång, två gånger – då har man ett format! (Eller hur Jonas Cramby?)

Jag hade i alla fall tänkt att skriva något om alla stordåd jag ska uträtta idag, men så gjorde jag bort mig istället!

Såg i min iPhone att jag hade fått en kommentar från självaste före detta storfursten numera toppjournalisten Viktor Barth-Kron, min föregångare här som redaktör för cafe.se. Hör och häpna, gläden eder! Det var roligt och han hade lagt sin röst på mer trams.

Det enda jag behöver göra är att klicka godkänt på hans mailadress i mobilen, men vad gör jag då?

Jo då råkar jag trycka på papperskorgen istället. JAG TAR BORT VIKTORS KOMMENTAR. Zzzip! så är den borta.

Så nu sitter jag och gömmer mig under skrivbordet och svarar inte på tilltal. Det är väldigt viktigt att detta stannar mellan oss för om de andra här skulle höra om det tror jag nog att jag får sparken. Skrik och panik, jag återkommer så fort jag vet mer.,
2011-09-06 11:34:10, 2011-09-06 09:34:10

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *