Dagens outfits hela veckan lång

Ni har väl inte missat att vi blivit fler modekillar här på denna digitala folklivsforskningscentral som går under namnet Cafe.se?

Under namnet Stiligt! bloggar härliga Gustav Broström om trender, plaggtips – och massa dagens outfit förstås. VAFAN DAGENS OUTFIT ÄR JU MIN GREJ! DET VAR TYP JAG SOM KOM PÅ DET!

I ren panik kastar jag nu ur mig en formidabel gottepåse med outfitbilder av blandad kvalitet. KUL VA?

Någon dag förra veckan. Älskar detaljrikedomen i bilden, man kan verkligen se hur plaggen känns. Mockaskjorta från Our Legacy, jeans från Levi’s Vintage Collection och skor från Adam Kimmel är det i alla fall.

 

Kille som har Lewis Leathers-skinnjacka på sig och raggarfrisyr! Och en liten pin från Supreme som det står ”Get a life” på.

 

I fredags: kashmirtröja från Uniqlo, jeans från Wrangler, kavaj från Our Legacy och sprillans nya Visvimskor. Plus 711-kaffe såklart.

 

Plus att jag har fått sådan VM i Brasilien-feeling sedan mirakelmatchen (som jag följde i mobilen via Edge-uppkoppling, ledsen smiley) att jag jag var tvungen att photoshoppa in mig bredvid denna softa dude på Copacabana.

Helt orelaterad passus: Varför pratar vi inte om att slingan i Aviciis Hey Brother tamejfan är till 70% överensstämmande med Sean Banans Copacabanana? Och för den delen att om man börjar skriva ”Copac” i googlesöket så kommer Copacabanana som förslag FÖRE Copacabana. Helt orimligt. Ja ni ser, det var inte helt orelaterat till slut.

Var var vi? Jo, smokingen är alltså från Our Legacy, de söta lackskorna likaså och t-shirten är från Jil Sander.

 

När vi ändå är inne på fotbollsfeber så kan vi väl dynga in den här outfitbilden med mig och MIN BÄSTIS OCH IDOL ZLATAN. Jag har t-shirt från T by Alexander Wang och ultralätt kavaj från J.Lindeberg. Zlatan har tröjan N98 från Nike Sportswear (i materialet techfleece: innovation bla bla, andas, värmer, är coolt osv). Hade tyvärr inte tid att fråga vad det var för märke på hans jeans, de var snyggt mellanblå och saknade helt detaljer på bakfickorna och synliga lappar. Nåväl.

Zlatan, om du läser detta kan du väl maila mig och berätta vad det var för märke?

 ,
2013-10-14 12:16:59, 2013-10-14 10:16:59

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *