Dagens outfit och geografiska position idag och för 10 år sedan

Det är två timmar sedan nu, men det skulle lika gärna kunna vara tio år. Allt tyder på det: Dodgerskepsen, Jack Purcellsen (fast då var det väl Chucks oftast), t-shirten från Supreme (som jag inte hade då men drömde om) och collegejackan från Acne. Och framförallt det faktum att jag står och hänger utanför Handelshögskolans datasalar på Saltmätargatan. En trappa ner precis innanför där jag står låg sal Fredrik, där man kunde plugga, bakissova och bita i körsbärstomater så det kom tomat över kamraternas Mikroekonomiböcker (inte för att jag gjorde det men), jag tror inte sal Fredrik finns kvar.

,
2011-04-14 14:12:01, 2011-04-14 12:12:01

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *