Dagens outfit – högstadiekillen

Idag är det tydligen måndag och för att fira det har jag hämtat stilinspiration från en random skoltrött högstadiekille. Har levt mig in i rollen så pass att jag svarat ”palla” eller ”orka” på alla frågor från chefredaktör Jens. Charmigt, säger jag. Gå hem, säger han. Det är lite så vi håller på – jag nojsar runt och han ger mig sparken.


Iiii…alla fall, i outfiten ingår en luvtröja (denna gång från japanska Neighborhood) så att man kan dra luvan över huvudet om man vill vara lite extra sur ett tag – typ som när någon vuxen är tjatig och tjatar om att man ska göra något . (Palla.)


Sedan måste man också ha svarta urtvättade jeans (de blev liksom bara så i tvätten), idag från LVC, och på fötterna givetvis Dr. Martens som man kan sparka i gruset med eller på skolväggen om typ vaktmästaren kommer och säger att man måste gå till rökrutan om man ska röka. (Orka.)

Egentligen vill jag ha Getta Grips men det får jag inte för morsan.,
2012-09-24 18:01:42, 2012-09-24 16:01:42

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *