Bror och actionkomedi

Johan Hurtig

R0010234

R0010231

Så här lite arbetaraktig och smått unken såg jag ut igår när vi gick på bio: Knight and Day. Tom Cruise i en actionkomedi, jajamensan. Det lite oväntade är att den var mycket underhållande, jag kan med lätthet rekommendera den till någon som vill se en charmig nobrainer att äta popcorn till. Uppvuxen som jag är med Dödligt Vapen et al är jag förstås präglad på den här sortens bagateller men faktum är att jag inte kan komma på någon annan actionkomedi jag uppskattat de senaste tio åren. Inte en död sekund! som det heter.

Skjorta Polo RL, byxor Our Legacy, skor Grenson. Note to self här: Skriv ett inlägg någon gång om din uppväxt med systrar och Tom Cruise.

,
2010-07-20 13:02:01, 2010-07-20 11:02:01

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *