Breaking news: Man i silverkostym på stan

Det gick just förbi en man med silvrig kostym!

Jag är shockert som min norska lilla mormor skulle säga. Den var alltså inte silveraktig eller i en glansigt grå nyans utan det var en silverkostym. Jag överdriver inte om jag skriver att den säkert var gjord av silver. Eller det är klart att jag överdriver då, men ändå – silverkostym!

Och som inte det vore nog hade han givetvis en karamellfärgad skjorta och en utomjordiskt mönstrad slips. Men här kommer ändå höjdpunkten: Han hade ett halsband utanpå allt. Utanpå skjortan, utanpå slipsen. Som en gangster från en Steven Segal-film. Jag förbannar mig själv för att jag inte hann fota honom framifrån och nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Men jag är glad, för idag har jag sett en man i silverkostym.

,
2011-07-07 15:36:51, 2011-07-07 13:36:51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *