Bli lite coolare med ett par chelseaboots

Undrar du hur du på ett enkelt sätt blir lite, lite tuffare?

Gör som miljardtals rockstjärnor, kulturmänniskor, niondeklassare och beatniks gjort före dig och slå till på ett par chelseaboots. Svarta och cleana, automatiskt lite coolt, plus att klacken gör att du ser längre ut, också häftigt.

Till detta finns några olika vägar att gå stylingmässigt. För korta smala kostymbyxor är fantastiskt, likaså avklippta jeans med rå kant. Men allra mest progressiv är du i ett par raka jeans i normal längd, så du får ett gammalt hederligt veck på brallorna. Typ Levi’s 501 i en smått dassig svart nyans. För den lilla, lilla True Detective-birollsinnehavaren i dig skulle man kunna säga. Och glöm att du måste sluta ha dem bara för att det råkar bli lite vår, cool måste man få vara långt in i maj.

Här har du fem varianter från billigt till dyrt.

Scarosso, 1 820 kronor.

R.M. Williams, 3 999 kronor.

H&M, 799 kronor.

Church’s, 3 500 kronor.

Loake, 2 499 kronor.

 ,
2014-02-19 11:53:55, 2014-02-19 10:53:55

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *