Barnen kommer upp bakifrån

Stora hipphetsproblem i helgen, orsakade av öppettiderna på Posten Företagscenter. Förra veckan beställde jag en t-shirt från märket Human Made: vit och vanlig med ett rött H på bröstet. Tanken var att jag skulle bära den i lördags när jag spelade skivor.

Efter jobbet i fredags fick jag bråttom till en middag och hann inte hämta ut t-shirten. ”Får göra det på lördagen”, tänkte jag. Men när jag kom dit upptäckte jag att de tydligen inte pallar ha öppet på lördagar hos Posten Företagscenter. Därför får jag gå och hämta den idag efter jobbet.

Helt bortkastat, nu har den ju hunnit bli omodern!

Jag blir ledsen av den bristande respekt som Posten Företagscenter visar mig och mina korta ledtider för hipphet. Hur ska vi lösa det här?

Det är lika bra att jag väntar tills på onsdag och tajmar in när t-shirten blir retro istället.,
2012-02-20 12:45:46, 2012-02-20 11:45:46

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *