Bara några meningar

Nu är den snart över, den helg som kanske kommer gå till historien som Johan Hurtigs minst bloggproduktiva någonsin. Eller klockan är över tolv, så den kanske redan är över då. Både lördagen och söndagen har ägnats åt att sitta och klippa film tillsammans med mitt nya redigerarstjärnskott Simon. Tiotalet matcher i FIFA11s karriärläge hanns visserligen med under lördagnatten men inget annat roligt. Nu blir det komprimering av film och under tiden senaste Criminal Minds och två How I Met Your Mother. Lite living the dream sådär mitt i natten.

Outfit för tillfället: Vit t-shirt från Marc Jacobs Stinky Rat och boxershorts från H&M.

Glömde, hoppas ni haft en fin helg hörni!

(Känns som det blir gubbvaktning imorgon. Yes!)

,
2010-11-15 00:35:41, 2010-11-14 23:35:41

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *