Bara lite information om Take Ivy

Såg just att Daniel skrivit om nysläppet av Take Ivy. Tänkte egentligen vänta lite och om någon dag ge er det förutsägbara inlägget: Hur jag kissade på mig när jag bläddrade i Take Ivy. Men det är klart att ni redan nu ska få lite trevlig bonusinfo. Först och främst är värt att notera att storheten ligger i att det är en närsynt liten japan som tagit alla foton, enligt mitt regelverk om att en kultur studeras bäst av en insatt men utomstående beundrare (som är japan). Inte så mycket i att det handlar om ”preppy”. Nåväl:

Racked kan man läsa en intervju med Ed Heald, mannen som har 1968-tröjan på bilden.

”I was the only one who had picked up my sweater at the time, and it was as if everyone in the room was looking at me, like, ’Where in the hell did he get that sweater.’ I was the first one to get the number sweater I was wearing.”.

The Trad har bild på de kameror som Hayashida använde.

Såg också på kommentarer att frakten genom Powerhouse blir löjligt dyr. Beställ på Adlibris istället för lite rimligare fraktkostnad.

(För er som är kvar så här långt blir det också ett meningslöst litet skämt: Batmanskurken Poison Ivys bror Take släpper bok).

,
2010-08-30 15:24:00, 2010-08-30 13:24:00

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *