Att garva läppen av sig och sparka sönder sin tv

Jag gillar reklam som är bra och eller rolig, men jag hatar reklam som försöker vara rolig utan att lyckas. Just nu hatar jag Telenors reklam för mobilt bredband mest av allt.

Ni har sett den? Ett gäng kollegor samlas omkring kontorsspexaren som ska visa ett klipp. Poängen är att det aldrig laddar för att han har för dålig uppkoppling, men det som får mig att bli förbannad och byta kanal är att han tre gånger under reklamsnutten tjatar på de andra: ”Ni kommer garva läppen av er”.

Vad är det för copy? Tänkte någon att här ska vi skapa en catch phrase? Det känns så sökt att jag blir lite lite ledsen inuti. Att han dessutom kommenterar att videon buffrar med att säga ”bufferibuff” gör att jag vill sparka sönder min tv.

Telenors mobila bredband – om du vill slå sönder din tv.

,
2010-11-30 12:40:34, 2010-11-30 11:40:34

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *