APC – japp, vi klär av henne också (vad menar han nu?)

Franska prydlighetsmärket APC har gått och blivit med blogg. Den läser man här och bland nyheterna finns det två saker att stanna upp vid.

Butler worn-out series. Nyhet och nyhet, Daniel skrev om detta här, men det är intressant. Utifrån insikten att en del personer alltid vill gå runt i oslitna rådenimbrallor och att andra föredrar snyggt inslitna på ett vis som inte ser maskinprocessat ut lanseras ett inbytesprogram. Byt in dina välanvända APC-jeans och köp nya för halva priset. Byxorna lagas, fixas och donas med – märks med dina initialer – och säljs sedan på nytt. Himla kul idé det där, att göra ett koncept av att sälja samma sak två gånger, och kanske framför allt att lyckas med det. Någonstans finns det en hånfull sanning om modevärlden däri, och den får vara mitt bidrag.

BUTLER

APC + Carhartt. Har Daniel skrivit om detta också? Ja det har han! Varför tag jag upp det då? Jo: Förutom en finurlig logga och att kläderna i samarbetet (chore jacket!) är fina, kan det nog innebära den sista lilla knuffen som Carhartt behöver i sin resa från lätt bespottat högstadie-kille-i-mellanstor-stad-märke till erkänt och autentiskt workwearmärke. Vi får väl se.

Carhartt2-2

,
2010-08-09 15:06:26, 2010-08-09 13:06:26

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *