Alla är komiker, eller? 16 fåniga hashtag-ordvitsar som jag har hittat på i radio

I torsdags fick jag vara med när min kompis David pilotkörde sitt radioprogram Alla är komiker på P4. Världens enklaste upplägg – han lanserar en hashtag och sedan är det fulla ställ vad gäller skämtandet, alla som vill får vara med på Twitter under hashtaggen #allaärkomiker Lyssna på första programmet här förfasen, och nedan listar jag de roligaste flesta av mina bidrag. (Panelen ovan från vänster: Anna Sahlin, Daniel Emilson, Tove Norström och han i The Boppers.)

 

#ätbarapolitiker

 

Alf-alfa Svensson

Jean-Marie Le Penne

Ibrahim Ayran

Jimmie Åkeso

 

#deppigalåtar

 

Hon har ett jävla sätt

Regn hos mig, alltså inte sådär mysigt mot fönstret utan jobbigt spöregn.

Efterfest hos Mange, kan du köpa med ett sexpack folköl?

(Tomheten efter) De sista ljuva åren

Två mörka, lite blålila och svullna ögon

 

#bokstavligatvprogram

 

Eftersom jag dyker upp här med tv-kameror kan du inte säga nej nu när jag säger Förlåt Mig

SÄG BARA HUR MYCKET DEN ÄR VÄRD-rundan

Inte lyx ens utan bara massa skit du köpt på avbetalning dummer-fällan

Top Modeller?

 

#bibliskmat

 

Bibeluga

Qinoas Ark

Spagetti och kristihimmelsfärssås

 ,
2014-05-30 16:24:46, 2014-05-30 14:24:46

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *