A Bathing Ape x Mackintosh collabo, eller japan sätter luva på regnjacka och mode uppstår

Här får vi se en första bild på samarbetet mellan japanska A Bathing Ape och skotska Mackintosh. Jag tycker det är föredömligt att de inblandade (läs Nigo) har motstått frestelserna att förstöra rocken fullständigt med apor, blixtar och annat larv. (Nu ska ju tydligen fodret vara något sorts ap-pattern men det kan förhoppningsvis passera på rätt sida ”med en twist”-gränsen). En luva, någon knapp, ap-pattern på insidan och sedan får det vara bra. Helt rätt tänkt. Blir denna så bra som det verkar är jag beredd att förlåta det där tramset med 3-piece suit som han höll på med i Mr. Bathing Ape häromsistens.

Det var allt, återgå.

,
2011-08-25 08:05:57, 2011-08-25 06:05:57

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *