16 slipsar du hellre stryps i än har på dig

Ny slips? Här är 16 som du INTE ska satsa på, från snoppslips till skinkslips.

Men HERREGUD, vad har vi sagt om att matcha rosa med rött, det funkar ju inte. Ser för jävligt ut. Förresten, du har en fågel på bröstet.

 

– Meh hallå, du kan ju inte bara ta moll-ackord med slipsen.

– Men durå!?

 

Sprezzatura kallas det i Italien när man har en viss nonchalant elegans i sin klädsel. Exempelvis: Uppknäppt buttondown-krage = sprezzatura. Slips med parmaskinka på = inte sprezzatura.

 

Man pratar ibland om hur fint det kan bli när detaljer från sport- och funktionsmode letar sig in i mer formella sammanhang. Då menar man INTE såhär.

 

Roger ångrade sitt slipsval när han kom på att det var den här veckan som han skulle prao:a på det där kattdagiset.

 

Forvirrad-slips

Björn Ulvaeus surfälskande kusin i en slips sydd av Agnethas gamla brallor. Confused? Ja faktiskt, väldigt.

 

När Krister tog på sig kavajen innan kundmötena var det ingen som kunde se ukuleleslipsen. Men Krister visste. Det räckte för att han skulle känna sig trygg. Ibland sov Krister med ukuleleslipsen, fast det sa han inte till någon.

 

Har-pa-brostet-slips

Det fanns visserligen en sexigare överkroppsslips med tydligare magrutor, men Jonny ville inte överdriva, ville inte spräcka illusionen.

 

Är det ett uttryck för din kombinerade smörgåsgurkkärlek och penisfixering som du bär runt halsen samtidigt som du hittar på ett nytt gängtecken alternativt klämmer på dina mansbröst eller är du bara överdrivet glad att se mig?

 

Både Rogert och Frans tänkte att de kanske skulle kört på Ricky Gervais- och Justin Timberlake-lookalike-utklädnaden istället, men de var ändå nöjda med den stora slipsen som de tillverkade av en vaxduk.

 

Mormors-overkast-slips

Svårt att välja slips som passar? Klipp smala remsor av alla slipsar du har i garderoben och limma försiktigt ihop dem till en ny. Släng in lite gardinbitar, några tygapplikationer och julprydnader i mixen så har du en slips till alla tillfällen någonsin i hela världen för alltid.

 

Bengt kör lite classic peacocking på Folkets Park i Borås med moster Gretas ena benvärmare runt halsen. ”Hallå snäckan, har du löshår eller och ska vi ligga?”

 

Renslipsen – för dig som vill vara sorgligast på julfesten™.

(”Renslips – snarare ren katastrof, am I right?”)

 

STOL-slips

Ricke blev alltid fullast på AW:n och råkade doppa slipsen i ölglaset. Till slut fick han nog och köpte den här snygga, så nu ser det ut som att han alltid har slirren i en sejdel – smart Ricke!

 

Men Harry, nu blev det ju ett classic case of för mycket accessoarer – du skulle valt en enda sak av smoking-t-shirt, massa badges och snoppslips. Eller max två.

 

Planen från början var att tatuera in en skjorta och en dubbelknäppt kostym också men sen gjorde det så jävla ont att Jerry nöjde sig med slipsen.

* * *

MER ROLIGT:

13 knäppa bilder som lurar hjärnan

50 saker du inte får göra när du fyllt 30

7 riktigt dåliga bebistatueringar

9 ännu sämre bebistatueringar

10 roligaste trollningarna med kändisars Wikipedia-sidor

 ,
2014-05-13 16:36:54, 2014-05-13 14:36:54

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *