Varning! Ett inlägg som inte passar nervösa och killiga KILL-KILLAR

Okej, jag säger det bara. Hudvård.

Hallå? Någon kvar? Stack alla?

Testar en till grej: hudvårdsbehandling. För män.

Hallååå! Oj, nu ekar det lite. Vad tomt det blev.

Aja, ni (du) som fortfarande läser kan ju vara lite nöjd med denna exklusiva information. Här kommer det banbrytande info. Det är alltså så att vi män inte MÅSTE ha grå trista halvstela ansikten utan också kan få se lite pigga och ev piffiga ut. VA? VAD SÄGER DU JOHAN? Man måste ju inte låtsas som att man bryr sig heller utan man kan ju göra sånt lite i smyg om man är nervös, hålla det för sig själv. Använda hudprodukter åt en kompis så att säga. I alla fall, berätta för din kompis att hen ska köpa ”de där padsen från Exuviance” och gnosa in sig med en (halv) sån efter att ha tvättat sig, så kommer hen på ett asenkelt sätt få sån där fin hy som man VILL ha men inte låtsas om att man ansträngt sig för att få. ”Eh va? Nä jag vet inte, jag liksom gick emot nån kräm eller det var inte ens meningen men visst känner jag mig fin eller nä jag bryr mig inte *boxar i magen*”

Så, har du hämtat andan? Då berättar jag detta: Jag gjorde en ansiktsbehandling!!! *viftar med luktsalt*

Jag gjorde det på Serenity på Riddargatan, hos Anna som gjorde massa grejer med mitt värdefulla face i nästan en timme och JÄKLAR vilken skillnad det blev. Bland annat en padsmotsvarighet och masker och syror och ånga och, ja, det blev som att mitt ansikte blev 20 år yngre! (Förutom att mitt ansikte på den tiden var oerhört finnigt, men så att säga känslan av 20 år yngre, du fattar.) I alla fall, SKULLE du vilja testa en sån megahärlig behandling (och återigen: not that it’s anything wrong with it) så får du 15% RABATT på vad du nu slår till på för treatment. Inte så dumt va? Säg bara rabattlösenordet ”Johan Hurtig sa att det inte är nåt fel att vara kille och bry sig så att…” så kirrar Anna resten.

Wow, vi klarade det. Nästa gång pratar vi vapen och snabba bilar för att kompensera. PUH!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *