10 på riktigt smarta köp innan nyår

johan-hurtig-collage

Jaha, så du har pengar som bränner i swish-kontot? SAMTIDIGT som det är rea typ överallt? Jamen dåså, inget att vänta på – här nedan presenterar jag tio grejer som du kan slå till på, som jag också garanterar att du kommer känna dig modern med ända till sommaren.

facetasm-johan-hurtig

Dekonstruerad, utochinvänd, ihopsydd – och skitsnygg. Bomber från japanska Facetasm, 3 900 kronor på Cali, halva priset!

johan-hurtig-undercover

Burning heart (minns du skivbolaget?) t-shirt från Undercover. 1 190 kronor, också Cali.bose-quiet-comfort-johan-hurtig

Världens bästa lurar typ, lätta, sköna, sladdlösa, brusreducerande och med grymt ljud. Bose Quiet Comfort 35. 3 790 på Elgiganten plus 10% rabatt just nu.

johan-hurtig-ivy-watch-montauk

Man gillar ju när det kommer nya svenska grejer från nya sköna personer, som klockgänget Ivy Watch Co till exempel. Modellen Montauk i stål och svart natoband är alldeles lagom clean va? 1 995 kronor är ju dessutom väldigt prisvärt.

our-legacy-track-pant-johan-hurtig

Kolla! Det är sådana där träningsbrallor som är så trendiga, men eftersom de är i någon sorts ullmaterial så ser de ändå lite mindre träningsbrallor på dåligt sätt ut. Our Legacy, nedsatta till 1 320 kronor – ett kap ju.

beosound1-johan-hurtig

Och den här. Vad säger man. Ska du bara köpa en aslyxig trådlös högtalare i mässing med fantastiskt ljud att spela Childish Gambino-låtar i detta år så MÅSTE du välja Bang & Olufsen BeoSound 1 från Cool Modern-serien. Robust, snygg och utmärkt ljud. Håller på att testa den här nu och skriver mer inom kort, men det är ändå köprekommendation. Just ja, om du har 12 000 kronor över alltså.

needles-johan-hurtig

Träningstrenden igen då, plus japanskt. Det var väl det hela. Nedsatt också ja. Needles, 2 700 kronor på Très Bien.

adidas-by-rick-owens-rick-owens-mastodon-johan-hurtig

De goda nyheterna är att Rick Owens tog Adidas Superstar och gjorde en mastodontmodell, stor, klumpig och alldeles fantastisk. De dåliga nyheterna, den är dyr. Så härligt då att den finns på Cali, nedsatt till 4 480 kronor!

dr-martens-johan-hurtig

Dr. Martens är värsta med igen! De klassiska funkar bra och så har de massa samarbeten också, kul för grabbarna och tjejerna i Northampton. Och de i Kina såklart. Jag hälsade på i Northampton för några år sedan, det kan jag berätta om någon annan gång. Här har vi en lite mer formell take på klassiska modellen 1461. Reas för 2 240 kronor på Cali.

our-legacy-johan-hurtig

Storrandig skjorta, ytterligare en grej vi bara kommer få se mer av i vår. Så var smart och investera redan nu i den här fånglägerinspirerade från Our Legacy, den är nedsatt till ynka 900 kronor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *